Logo no.boatexistence.com

Hva er druidreligion?

Innholdsfortegnelse:

Hva er druidreligion?
Hva er druidreligion?

Video: Hva er druidreligion?

Video: Hva er druidreligion?
Video: Finding the Pre Proto Indo-European Gods 2024, Kan
Anonim

Druidisme, noen ganger k alt druidisme, er en moderne åndelig eller religiøs bevegelse som generelt fremmer harmoni, forbindelse og ærbødighet for den naturlige verden. Dette utvides vanligvis til å omfatte respekt for alle vesener, inkludert miljøet selv.

Hvem er druider og hva tror de på?

Druidene ble sagt å tro at sjelen var udødelig og gikk over ved døden fra en person til en annen. Romerske forfattere utt alte også at druidene ofret menneskelige ofre for de som var alvorlig syke eller i livsfare i kamp.

Er druidry en anerkjent religion?

Druider har tilbedt solen og jorden i tusenvis av år i Europa, men nå kan de si at de praktiserer en offisielt anerkjent religion… Det betyr at druider kan få fritak fra skatt på donasjoner – og nå har samme status som slike mainstream-religioner som Church of England.

Hvilke guder trodde druidene på?

Druidene var polyteistiske og hadde kvinnelige guder og hellige skikkelser, ganske som grekerne og romerne, men deres nomadiske, mindre siviliserte druidiske samfunn ga de andre en følelse av overlegenhet. Dette gjør noen av beretningene deres historisk usikre, siden de kan være tilsmusset med overdrevne eksempler på druidisk praksis.

Hva tror druidene om døden?

De trodde på et liv etter døden, for de begravde mat, våpen og pyntegjenstander sammen med de døde. Druidene, det tidlige keltiske prestedømmet, underviste i læren om transmigrasjon av sjeler og diskuterte gudenes natur og kraft.

Anbefalt: