Kan jeg kutte en dør med solid kjerne?

Innholdsfortegnelse:

Kan jeg kutte en dør med solid kjerne?
Kan jeg kutte en dør med solid kjerne?

Video: Kan jeg kutte en dør med solid kjerne?

Video: Kan jeg kutte en dør med solid kjerne?
Video: I Found Paradise In ITALY 🇮🇹 Exploring THE DOLOMITES Ep2 - Hiking MORDOR 2024, September
Anonim

Det korte svaret er ja, huldører kan trimmes Huldører har en kraftig ytterramme av blokk, som etterlater et par tommer heltre på toppen, bunnen og sidene av døren. Når det gjelder å tillate endringer, gjør denne rammen dem mye mer tilgivende enn du kanskje tror.

Hvor mye kan du kutte av en solid dør?

Kan du trimme innvendige dører? De fleste produsenter av innvendige dører anbefaler forskjellige trimmingstoleranser, så som standard og for å være på den sikre siden anbefaler vi at du ikke trimmer mer enn 5 mm per side. Dette er med unntak av LPD, som bare tillater 3 mm på hver side.

Kan du kutte en dør i heltre?

Ytterdører i tre kan ha en kjerne av enten sponplater eller heltre med finér på begge sider, eller de kan ha massive flere paneler inne i en massiv treramme. Uansett, de har en omkrets som kan kuttes ned på enten-siden eller på endene.

Hva er inne i en solid kjernedør?

Dører med solid kjerne er laget av en blanding av tre og syntetiske trekompositter. De har et tungt, solid interiør og en trefiner eksteriør. De gir holdbarheten, lydisolasjonen og utseendet til en dør i massivt tre uten vekt eller høy prislapp.

Hvor tung er en solid kjernedør?

Uavhengig av materiale, tykkelse, størrelse (enkelt- eller dobbeldør) eller vinduer på garasjeporten din, veier den minst 130lbs (enkeltdør) og kan nå opptil 350 pund eller mer (dobbeltdør) med vinduer.

Anbefalt: