Logo no.boatexistence.com

Når har Mick Jaggers bursdag?

Innholdsfortegnelse:

Når har Mick Jaggers bursdag?
Når har Mick Jaggers bursdag?

Video: Når har Mick Jaggers bursdag?

Video: Når har Mick Jaggers bursdag?
Video: Mick Jagger - Just Another Night - Official 2024, Kan
Anonim

Sir Michael Philip Jagger er en engelsk sanger, låtskriver, skuespiller og filmprodusent som har oppnådd internasjonal berømmelse som hovedvokalist og et av grunnleggerne av Rolling Stones. Hans låtskriversamarbeid med Keith Richards er et av de mest suksessrike i historien.

Hva heter Mick Jaggers egentlig?

Musikeren, skuespilleren, filmprodusenten og Rolling Stones-frontmannen Mick Jagger er født i Dartford, Kent, England 26. juli 1943. Oppvokst i en engelsk middelklassefamilie, Michael Philip Jaggergikk på London School of Economics, men dro uten eksamen for å satse på en karriere innen musikk.

Er det Mick Jaggers bursdag i dag?

Gratulerer med dagen, Mick Jagger! Den ikoniske sangeren fyller 78 år 26. juli.

Hvilken sykdom har Mick Jagger?

I 2019 gjennomgikk Mick Jagger hjerte operasjon på en hjerteklaff. Utrolig nok klarte han å komme tilbake til sine musikalske aktiviteter ganske raskt etter operasjonen. Dette er et resultat av at hjerteoperasjonen hans ble utført gjennom en svært minim alt invasiv teknikk. Mick Jaggers hjerteoperasjon er kjent som 'aortaklafferstatning'.

Hvem er det rikeste medlemmet av Rolling Stones?

Kombinert er de fire bandmedlemmene i The Rolling Stones verdt anslagsvis 1,45 milliarder dollar, med Mick Jagger og Keith Richards som tjener mest med 500 millioner dollar hver, etterfulgt av Watts og Ronnie Wood til $200 millioner, ifølge Celebrity Net Worth.

Anbefalt: