Logo no.boatexistence.com

Er shurflo-pumpen selvsugende?

Innholdsfortegnelse:

Er shurflo-pumpen selvsugende?
Er shurflo-pumpen selvsugende?

Video: Er shurflo-pumpen selvsugende?

Video: Er shurflo-pumpen selvsugende?
Video: Wohnmobil | Frischwasserpumpe erneuern | Shurflo | DIY | Lucky Camper 2024, Kan
Anonim

Shurflo RV-vannpumpen er også en selvsugende enhet, noe som betyr at pumpen fyller seg selv selv om vanntanken kan være seks fot under nivået til pumpe,” ifølge AdventureRV.net.

Må du prime en shurflo vannpumpe?

Priming av den nye pumpen

Etter at du har utført reparasjonene eller installert den nye pumpen, , kan det være nødvendig å prime den nye (eller den gamle pumpen) for å få den til å fungere ordentlig igjen. Ganske ofte vil ikke en pumpe fungere som den skal med mindre den har vann i pumpen.

Hvordan primer du en shurflo-pumpe?

Trinn 1 Fyll ferskvannstanken. Trinn 2 Slå på det kalde vannet i bobilen og sørg for at kranene er helt åpne. Trinn 3 Slå på vannpumpen i nærheten av RV-vanntanken. Trinn 4 Dette bør fylle pumpen ved å skyve vann opp fra tanken gjennom kranen

Er vannpumper for bobiler selvsugende?

Lippert Components RV-vannpumpe

Lippert-vannpumpen er selvsugende, går stille og trekker opptil 9,5 ampere. Den har en gjennomsnittlig PSI på 50 og leverer 3 gallons per minutt.

Hvordan fungerer en shurflo-pumpe?

Shurflo-pumpen i 2088-serien er selvsugende, er i stand til å bevege seg opp til 2,8 gallons per minutt med en innebygd tilbakeslagsventil som forhindrer tilbakestrømning. Membranen er laget med en spesialisert elastomer, noe som betyr at den kan brukes til vann eller potensielt kaustiske væsker.

Anbefalt: