Logo no.boatexistence.com

Hva er chunked-koding?

Innholdsfortegnelse:

Hva er chunked-koding?
Hva er chunked-koding?

Video: Hva er chunked-koding?

Video: Hva er chunked-koding?
Video: Tebeka Shorts: Chunked Transfer Encoding 2024, Kan
Anonim

Chunked transfer encoding er en dataoverføringsmekanisme for strømming tilgjengelig i versjon 1.1 av Hypertext Transfer Protocol. I chunked transfer-koding er datastrømmen delt inn i en serie ikke-overlappende "biter". Bitene sendes ut og mottas uavhengig av hverandre.

Hva gjør Transfer-Encoding chunked?

Chunked overføringskoding tillater en server å opprettholde en HTTP-vedvarende tilkobling for dynamisk generert innhold … Uten chunked-koding må avsenderen bufre innholdet til det var fullstendig i rekkefølge for å beregne en feltverdi og sende den før innholdet.

Hva er chunked-kodingsfeil?

Det "chunked" betyr at serveren sender deler av siden den allerede har forberedt, slik at nettleseren kan gjengi dem, mens serveren behandler de neste deleneI JSP (og sannsynligvis i mange andre visningsteknologier) er det en buffer – hver gang bufferen er fylt, blir den tømt til klienten.

Hvordan stopper jeg overføringskoding i biter?

Direktelink til denne kommentaren

Prøv å legge til "&headers=false" i forespørselen din. Det bør forkorte det og føre til at svaret er mindre sannsynlig å bli stykker. Sender du også en HTTP/1.1- eller HTTP/1.0-forespørsel? Prøv å sende en HTTP/1.0 hvis enheten din ikke kan håndtere en

Hva er delt innhold?

Content chunking er strategien for å dele opp innhold i kortere, bite-size informasjonsbiter som er mer håndterbare og lettere å huske Fordi folk har en begrenset kapasitet i sine korte -terminminne, chunking er en nyttig teknikk for å designe vellykkede e-læringskurs.

Anbefalt: