Logo no.boatexistence.com

Skal foundationventiler være åpne eller lukkede?

Innholdsfortegnelse:

Skal foundationventiler være åpne eller lukkede?
Skal foundationventiler være åpne eller lukkede?

Video: Skal foundationventiler være åpne eller lukkede?

Video: Skal foundationventiler være åpne eller lukkede?
Video: Valve Failure Position: Fail Open Valve or Fail Closed Valve? 2024, Kan
Anonim

Dine krypkjellerventiler skal alltid være lukket og forseglet fra de utvendige elementene. … Først og fremst lar åpne ventiler fuktighet komme inn i krypkjelleren. Dette skaper det perfekte miljøet for muggvekst og mugg.

Bør fundamentventiler være åpne eller stengt om sommeren?

Selv om luften bør sirkulere året rundt gjennom loftet, vil huset ditt sannsynligvis være mer komfortabelt hvis du dekker til grunnventilene om vinteren. De må imidlertid være åpne om sommeren for å forhindre oppbygging av fuktighet som kan skade foundationen din alvorlig.

Skal ventiler under huset være åpne eller lukkede?

Disse ventilene lar uteluft sirkulere under gulvet om sommeren for å forhindre fuktighet som oppmuntrer til mugg og råte. Om vinteren, når luften er tørrere, er ventilene lukket for å redusere sjansen for at rørene i krypkjelleren kan fryse.

Fungerer foundationventiler virkelig?

De aller fleste hjem som har krypkjeller har også ventiler på grunnmurer … Faktum er at disse ventilene faktisk gjør mer for å "våte" krypkjelleren enn å tørke den ute. Selv EPA forteller nå folk at fundamentventiler i de fleste tilfeller gjør mer for å fukte krypkjellerne enn å tørke dem ut.

Bør jeg lukke ventiler i krypkjeller om vinteren?

For å kontrollere fuktigheten åpner du krypeventilene om vinteren for å la den varme fuktige luften strømme naturlig til det kjøligere og tørrere utemiljøet. Om sommeren lukker du ventilene for å holde den varme fuktige luften ute og vekk fra den mye kjøligere og tørrere luften i krypkjelleren.

Anbefalt: