Logo no.boatexistence.com

Vil lilla sjampo fungere på brunetter?

Innholdsfortegnelse:

Vil lilla sjampo fungere på brunetter?
Vil lilla sjampo fungere på brunetter?

Video: Vil lilla sjampo fungere på brunetter?

Video: Vil lilla sjampo fungere på brunetter?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Kan
Anonim

Brunetter som lysner håret gjennom highlighting, balayage og ombre kan bruke lilla sjampoer for å hjelpe mot uønskede messingtoner. Den kan også brukes på fargebehandlede brunetter som ser sin rike brunette bli til en kobbervarm, flat farge.

Hva vil lilla sjampo gjøre med brunetter?

Lilla sjampo fungerer for å nøytralisere messing- eller oransjetonene i brunt hår for å avkjøle det generelle utseendet, så highlights kommer til syne. Hvis du har brune lokker med noen få høydepunkter, kan du definitivt bruke lilla sjampo for å holde de lysere fargene friske.

Hvorfor bør du ikke bruke lilla sjampo i brunt hår?

De lilla pigmentene vil etter hvert vaskes ut og falme, så det er ikke permanent. Tenk på lilla sjampo som mer et toningsprodukt, snarere enn en farge eller blekemiddel. Det endrer ganske enkelt hårets tone. Så lilla sjampo for brunt hår vil ganske enkelt tone ned de varme fargene og gjøre den mer ashy

Kan jeg bruke lilla sjampo i brunett hår?

Blonde eller brunette, dere kan alle bruke en lilla sjampo i hårpleierutinen. Men ikke la deg skremme av den uventede fargen: Det kan bare være det hemmelige produktet for å holde hårfargen frisk og levende.

Er lilla sjampo dårlig for brunetter?

Blå sjampo fungerer for brunetter på samme måte som lilla sjampo fungerer for blondiner. Farger som er motsatte av hverandre på fargehjulet opphever hverandre, så lilla blir kvitt gule eller grønnlige toner og blått kvitter seg med oransje eller røde toner. … Men han legger til at brunetter ikke bør avslå lilla sjampo helt

Anbefalt: