Logo no.boatexistence.com

Vil feberen gå opp?

Innholdsfortegnelse:

Vil feberen gå opp?
Vil feberen gå opp?

Video: Vil feberen gå opp?

Video: Vil feberen gå opp?
Video: Фебрильные судороги: причины, лечение и профилактика 2024, Kan
Anonim

Høy feber oppstår når kroppstemperaturen din er 39,4 °C eller høyere. De fleste feber går vanligvis over av seg selv etter 1 til 3 dager En vedvarende eller tilbakevendende feber kan vare eller fortsette å komme tilbake i opptil 14 dager. En feber som varer lenger enn norm alt kan være alvorlig selv om det bare er lett feber.

Hvor fort kan feberen gå opp?

Hvis en temperatur stiger veldig raskt (fra normal temperatur til høy innen 30 minutter til en time) kan det forårsake feberkramper. Feberkramper er kramper som oppstår under feber og vanligvis varer i noen minutter.

Øker feber?

Feber er en midlertidig økning i kroppstemperaturen, ofte på grunn av en sykdom. Å ha feber er et tegn på at noe utenom det vanlige skjer i kroppen din. For en voksen kan feber være ubehagelig, men er vanligvis ikke en grunn til bekymring med mindre den når 39,4 C eller høyere.

Går feber opp og ned?

Med mange sykdommer kan febertemperaturen gå opp og ned veldig raskt og ofte, så sørg for å se etter andre symptomer sammen med feberen. Babyer med feber har ofte en infeksjon forårsaket av virus, for eksempel forkjølelse eller influensa.

Er 99,1 feber?

En faktor som må vurderes er hvordan du tok temperaturen. Hvis du målte temperaturen under armhulen, indikerer 99°F eller høyere feber Temperaturen målt rekt alt eller i øret er feber ved 38°C (100,4°F) eller høyere. En oral temperatur på 37,8 °C (100 °F) eller mer er feber.

Anbefalt: