Logo no.boatexistence.com

Betaler paleontologi godt?

Innholdsfortegnelse:

Betaler paleontologi godt?
Betaler paleontologi godt?

Video: Betaler paleontologi godt?

Video: Betaler paleontologi godt?
Video: ТИТАН БЛИЗОК #3 видео игра Shadow Fight 2 бой с тенью от Фанни Геймс ТВ 2024, Kan
Anonim

Paleontologer kan tjene et gjennomsnitt på $90 000 per år og må gjennomgå omfattende opplæring i tillegg til å fullføre en doktorgradsutdanning. I denne artikkelen utforsker vi lønnen til paleontologer, hva disse fagpersonene gjør og de vanlige ferdighetene som trengs for å forfølge en karriere som paleontolog.

Er paleontologi en god karriere?

Paleontologi er en tøff disiplin å jobbe i, det er ikke mange jobber tilgjengelig og det er fortsatt samfunnspress som fraråder mange mennesker fra å forfølge denne vitenskapen. Men hvis du virkelig har kjærligheten, kan du gjøre det som en karriere, eller som en populær hobby hvis du foretrekker det.

Hva er mest penger en paleontolog tjener?

Paleontologer tjener lønn gjennomsnittlig over $100 000 årlig U. S. Bureau of Labor Statistics kategoriserer paleontologer som geovitenskapsmenn, som også inkluderer geologer, geokjemikere og seismologer. De tjente gjennomsnittlig årslønn på $106 780 per mai 2012, ifølge BLS.

Er det vanskelig å få jobb som paleontolog?

Som med mange andre akademiske karrierer, er det imidlertid flere paleontologer enn det er jobber. Selv om du kan fullføre opplæringen og få en doktorgrad i paleontologi, kan det være (og vil sannsynligvis bli) veldig vanskelig å finne fast arbeid.

Hvor lang tid tar det å få en doktorgrad i paleontologi?

Siden de fleste stillinger innen dette feltet krever at fagfolk har en mastergrad eller en doktorgrad, vil det ta deg fra 6 til 8 år for å bli paleontolog.

Anbefalt: