Logo no.boatexistence.com

Hvilket søppel kan du brenne?

Innholdsfortegnelse:

Hvilket søppel kan du brenne?
Hvilket søppel kan du brenne?

Video: Hvilket søppel kan du brenne?

Video: Hvilket søppel kan du brenne?
Video: Бросьте щепотку соли в мусор, чтобы покончить с крайней бедностью. Как выносить выбрасывать из дома 2024, Kan
Anonim

Søppel som vanligvis brennes, kan omfatte papir, papp, matrester, plast og hageutstyr - i hovedsak alle materialer som ellers ville blitt resirkulert eller sendt til et deponi. Brenning skjer vanligvis i en brenntønne, hjemmelaget brennboks, vedovn, utendørs kjele eller dagbrudd.

Kan du brenne noe i en søppelbøtte?

Det er ting som kan være i søppelet ditt som kan være ekstremt giftig eller farlig å brenne Disse materialene er skadelige for deg og er skadelige for miljøet. … Forbrenning av plast og gummi frigjør mange kjemikalier, inkludert dioksiner, som er giftige for mennesker og skadelige for miljøet. Magasiner.

Hvorfor kan jeg ikke brenne søppel?

Ved å brenne de kastede materialene, anlegg genererer damp- og kraftturbiner… Likevel er det noen forbehold når det gjelder å brenne søppel. Selv om det reduserer den totale mengden metan og andre klimagasser, er det noen giftige biprodukter, inkludert svoveldioksid, spormengder av kvikksølv og dioksiner.

Hvorfor er det dårlig å grave ned søppel?

Å begrave søppel forårsaker både luft- og vannforurensning, og bare å transportere det til stedene bruker en økende mengde verdifullt fossilt brensel, noe som gir mer forurensning og andre problemer. Begravd på et søppelfylling tar den typiske plastsøppelposen 1000 år å bryte ned, og avgir giftstoffer som den gjør.

Er det ille å brenne søppel?

Å brenne søppel kan forårsake langsiktige helseproblemer. De giftige kjemikaliene som frigjøres under brenning inkluderer nitrogenoksider, svoveldioksid, flyktige organiske kjemikalier (VOC) og polysykliske organiske stoffer (POM). Brenning av plast og behandlet tre frigjør også tungmetaller og giftige kjemikalier, som dioksin.

Anbefalt: