Logo no.boatexistence.com

Hva gjør det å forlenge tvingekjeglen?

Innholdsfortegnelse:

Hva gjør det å forlenge tvingekjeglen?
Hva gjør det å forlenge tvingekjeglen?

Video: Hva gjør det å forlenge tvingekjeglen?

Video: Hva gjør det å forlenge tvingekjeglen?
Video: 10 tegn på at noen liker deg 2024, Kan
Anonim

Forlengelse av kraftkjeglen med 2 eller 3 tommer med en kammerrømmer, etterfulgt av polering, skaper en lengre, mer gradvis avsmalning for skuddladningen til å gå over i den mindre hovedboringenDet forventede resultatet er mindre pelletsdeformasjon, færre flyer og mer ensartede mønstre i nedre rekkevidde.

Reduserer forlengelse av tvangskjeglen i en hagle rekylen?

Ved å forlenge overflaten oppnås flere store ting: Hastigheten økes ved å redusere den plutselige friksjonen som oppstår med en kort kraftkjegle. Filtrekylen er redusert fordi den reduserte friksjonen lar skuddbelastningen jevnt komme inn i hagleboringen.

Hva gjør en tvangskjegle på en hagle?

Tvingekjeglen er overgangsområdet fra kammerdimensjon til boringen på haglen din. Lengden er egentlig ikke poenget; det er graden av avsmalning. Teoretisk sett er en mildere avsmalning mindre forstyrrende for skudd og vatt.

Hva er en tvingende kjegle?

: delen av boringen til en hagle der kammerdiameteren avtar til boringsdiameteren og som i snitt er en avkortet kjegle.

Hva er en tvingende kjegle på en rifle?

Tvingekjeglen er den bakre inngangen til løpet der kulen går over fra sylinderen til løpet. Den stikker litt inn i sylindervinduet, hvor mye varierer avhengig av modell. … Noen våpen er kjent for å være utsatt for sprukne tvangskjegler.

Anbefalt: