Logo no.boatexistence.com

Van preston c howell stemmen?

Innholdsfortegnelse:

Van preston c howell stemmen?
Van preston c howell stemmen?

Video: Van preston c howell stemmen?

Video: Van preston c howell stemmen?
Video: The Voice 17 Preston C. Howell Dream a Little Dream of Me 2024, Juni
Anonim

Preston C. Howell var en av bare åtte sangere som snudde fire stoler under blinde auditions på The Voice sesong 17. … Han vant et fire-stols showdown med Mendeleyev i kamprunden, men kom ut på kortenden av en annen med Marybeth Byrd i knockoutene.

Hva gjør Preston C Howell nå?

Prestons karrierebane fortsetter å skyte i været mens han finpusser og utvider talentet sitt gjennom nye musikalske prosjekter. Som nåværende medlem av den nasjon alt anerkjente “Acapop! … Mens han fortsatte sin musikalske reise studerer Preston også skuespill og satser på en karriere innen film og TV.

Hvem velger Preston C Howell på stemmen?

Gwen Stefani, Kelly Clarkson, John Legend og Blake Shelton var like nedslitte. Alle de fire kjendisene snudde stolene sine for Preston, men etter en lang krangling endte tenåringen opp med å velge Team John.

Hvem er den rikeste stemmedommeren?

Shakira. Og den rikeste Voice-treneren er … Shakira. Latin-pop-sangeren dømte bare i programmet i to sesonger, men vi er sikre på at det er fordi serien ikke hadde råd til mer. Ifølge Celebrity Net Worth er Shakira verdt 300 millioner dollar.

Hvorfor forlot Adam The Voice?

Per Oprah Daily tok Levine tidligere opp hvorfor han gikk bort fra sine treneroppgaver på "The Voice" under en opptreden i 2019 på "The Ellen DeGeneres Show", og avslørte at han dro for å bruke mer tid med barna sine "Jeg savner det, men jeg savner heller ikke hvor mye jeg måtte jobbe," sa han.

Anbefalt: