Logo no.boatexistence.com

Hva betyr arkesporial mening?

Innholdsfortegnelse:

Hva betyr arkesporial mening?
Hva betyr arkesporial mening?

Video: Hva betyr arkesporial mening?

Video: Hva betyr arkesporial mening?
Video: Hva du betyr 2024, Kan
Anonim

: cellen eller cellegruppen cellegruppe Begrepet cellegruppe er avledet fra biologi: cellen er den grunnleggende livsenheten i en kropp I metaforisk forstand, akkurat som en kropp er bygd opp av mange celler som gir den liv, er cellekirken laget av cellegrupper som gir den liv. https://en.wikipedia.org › wiki › Cellegruppe

Cellegruppe - Wikipedia

hvorfra sporemorceller utvikler seg.

Hva er Archesporial cell in anther?

I støvknapper gjennomgår de arkesporiale cellene en serie mitotiske delinger for å produsere mikrosporocyttene, mens den enkelt arkesporiale cellen forstørres og differensieres direkte inn i megasporocytten i hver eggløsning.

Er arkesporialcelle haploid?

Archesporium er vevet som gir opphav til sporemorceller i planter. Det er en diploid struktur som gir opphav til sporemorceller som også er diploide. … Disse diploide sporemorcellene gjennomgår meiose og produserer haploide sporer.

Hva er Amphithecium?

1: det ytre laget av celler som omgir det sporogene vevet i sporangium av en mose. 2: det indre laget av perithecium ved siden av hymenium i visse lav.

Hva er Stomium i biologi?

1: de tynnveggede cellene i annulus som markerer linjen eller området for dehiscens til en bregnesporangium. 2: åpningen i en støvknapp vanligvis mellom leppeceller som dehiscens oppstår gjennom.

Anbefalt: