Logo no.boatexistence.com

Hva betyr sidestep rullebane?

Innholdsfortegnelse:

Hva betyr sidestep rullebane?
Hva betyr sidestep rullebane?

Video: Hva betyr sidestep rullebane?

Video: Hva betyr sidestep rullebane?
Video: Обзор воблера Evergreen Sidestep 117SF и 117F 2024, Kan
Anonim

Teknisk sett er Side-Step-manøveren en IFR-prosedyre som lar en kontrollør klarere en pilot for innflyging til en rullebane som har en godkjent IFR-innflygingsprosedyre, så når piloten har den parallelle rullebanen i sikte, piloten kan VISUELL endre kurs og lande på den parallelle rullebanen.

Hva er et sidesprang innen luftfart?

En sidestegsmanøver, tillatt av noen NAA-er, er an Instrument Flight Rules (IFR) innflygingsprofil til parallelle rullebaner med tett avstand der flyet gjennomfører innflygingen til en av rullebanene, men lander på den andre.

Er et sidesprang en sirkulerende tilnærming?

A sidestep to land approach ville bli fløyet ned til published circling minimumskrav og anses å være en sirkel til land-prosedyre.

Hva er hensikten med sirkulerende tilnærming?

En sirkulerende innflyging er en type landingsmanøver som piloter bruker for å justere flyene sine etter ønsket rullebane etter en instrumentinnflyging i tilfeller når en instrumentinnflyging rett inn landing er umulig eller uønsket.

Hva betyr sirkling på en tilløpsplate?

Circling er en manøver utført etter en instrumentinnflyging der den endelige innflygingskursen og den aktive rullebanen ikke er tilstrekkelig justert.

Anbefalt: