Logo no.boatexistence.com

Hvem har de mest stinkende armhulene?

Innholdsfortegnelse:

Hvem har de mest stinkende armhulene?
Hvem har de mest stinkende armhulene?

Video: Hvem har de mest stinkende armhulene?

Video: Hvem har de mest stinkende armhulene?
Video: Такие секреты уже все забыли, но их стоит знать! Полезные советы на все случаи жизни! 2024, Kan
Anonim

Armhulene til Nicolai Glatina fra Cluj, Romania lukter så vondt at folk som står i nærheten av ham begynner å gispe, hoste eller besvime. Glatina bader og bruker deodorant under armene daglig og til og med spruter på en håndfull cologne under skjorten på jobben. Men med noen få timers mellomrom kommer den overveldende stanken tilbake.

Hvem er den mest stinkende personen noensinne?

Teheran: Han elsker råttent kjøtt, spesielt piggsvin og fyller røykepipen med dyreekskrement i stedet for tobakk! Å bo i en avsidesliggende landsby Dejgah i det sørlige Iran, Amou Haji, 80, har nok en unik bragd til gode.

Er stinkende armhuler attraktive?

Så før dere damer går i deodorant, fant forskerne faktisk stinkende armhuler kan fungere som et signal om fruktbarhetStudien fant at hvordan attraktive menn finner en kvinnes duft er knyttet til nivåene hennes av reproduktive hormoner. De fant også at menn generelt sett er enige om hvem som lukter mest attraktivt.

Hvorfor stinker noen menneskers armhuler?

lukten kan være forårsaket av dårlig hygiene eller manglende bruk av de riktige produktene Eller det kan være en underliggende medisinsk tilstand som må behandles. Å bruke en reseptfri antiperspirant eller deodorant (eller en kombinasjon av antiperspirant-deodorant) daglig, etter dusjen, kan bidra til å avhjelpe lukt i armhulen.

Hvorfor lukter armhulene verst?

Den menneskelige armhulen har mye å tilby bakterier Det er fuktig, det er varmt og det er vanligvis mørkt. Men når bakteriene dukker opp, kan de stinke. Det er fordi når noen typer bakterier møter svette, produserer de stinkende forbindelser, og forvandler armhulen fra en nøytral oase til moderskipet av kroppslukt.

Anbefalt: