Logo no.boatexistence.com

Når brukes to ganger i en setning?

Innholdsfortegnelse:

Når brukes to ganger i en setning?
Når brukes to ganger i en setning?

Video: Når brukes to ganger i en setning?

Video: Når brukes to ganger i en setning?
Video: Почему тесто на закваске липкое? Разбираем причины и делаем тесто на закваске упругим и эластичным! 2024, Juli
Anonim

" Tenk to ganger på å gå inn der." - Det skjedde to ganger. - Han løper dobbelt så fort som andre. «Julia spiser dobbelt så mye som meg.»

Når vi bruker to ganger i en setning?

Du bruker to ganger i uttrykk som to ganger om dagen og to ganger i uken for å indikere at to hendelser eller handlinger av samme type skjer hver dag eller uke. Jeg ringte to ganger om dagen og la igjen meldinger til sekretæren hans Dette berømte hesteveddeløpet har funnet sted her to ganger i året siden 1310.

Kan vi bruke min to ganger i en setning?

2 svar. Ja, setningen er grammatisk, om enn litt vanskelig. Ute av kontekst trenger du begge forekomstene mine for å gjøre det klart at det er du som betaler ned og at gjelden er din. Ordene jeg betaler utgjør en gerund (betalende) modifisert av en possessiv (my).

Kan jeg si om to ganger?

Både (1a) og (2a) er normale og vanlige. Det er ingenting g alt med å bruke "in" to ganger i samme setning. Faktisk ville det å prøve å unngå den repetisjonen effektivt ødelegge setningene. Ja, du bruker den som many times som du trenger.

Hvilken type ord er to ganger?

2 svar. Ordet to ganger er en tallkvantifier; det heter et adverb i ordbøker fordi "adverb" er den tradisjonelle papirkurvkategorien -- hvis du ikke vet hva i helvete det gjør der, kall det et adverb.

Anbefalt: