Logo no.boatexistence.com

Hvorfor er det ille å butikktyveri?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er det ille å butikktyveri?
Hvorfor er det ille å butikktyveri?

Video: Hvorfor er det ille å butikktyveri?

Video: Hvorfor er det ille å butikktyveri?
Video: Noen burde ikke bli foreldre 2024, Kan
Anonim

Stjele fra en detaljhandel skader selskapets fortjeneste på direkte og indirekte måter Det umiddelbare tapet av produkt for salg skader selskapets evne til å tilby varer til forbrukere som er villige til å kjøpe dem, mens kostnadene for å erstatte tyvegods øker produksjonskostnadene.

Hvorfor er butikktyveri et problem?

Butikktyveri blir ofte sett på som en innreiseforbrytelse, hvor ungdommer oppgraderes til mer alvorlige lovbrudd. Butikktyveri kan sies å gi næring til narkotikahandelen, fordi det gir inntekten enkelte narkomane trenger for å kjøpe narkotika.

Hva er farene ved butikktyveri?

Hver vare tapt for en butikktyv koster penger for butikken din å kjøpe, men du får ingen inntekter fra det. Varekostnadene dine øker, og store mengder butikktyveri påvirker i alvorlig grad fortjenestemarginene dine, eller evnen til å omsette inntekter til fortjeneste.

Hvorfor bør du ikke stjele fra en butikk?

Stjeling har alvorlige konsekvenser (si: CON-seh-kwen-sez) fordi det skader alle: Å stjele forårsaker et stort problem for en familie når tyven blir tatt. Butikkeiere må bruke mer penger for å beskytte tingene sine, noe som får prisene til å øke for betalende kunder.

Kan butikktyveri ødelegge livet ditt?

I tillegg til de kriminelle konsekvensene, kan en siktelse for butikktyveri ha en betydelig og negativ effekt på livet ditt, relasjonene dine og til og med jobben din. Det kan ødelegge omdømmet ditt i samfunnet ditt og kan hindre deg i å få jobb.

Anbefalt: