Logo no.boatexistence.com

Hjelper permer med holdning?

Innholdsfortegnelse:

Hjelper permer med holdning?
Hjelper permer med holdning?

Video: Hjelper permer med holdning?

Video: Hjelper permer med holdning?
Video: Что категорически нельзя держать на столе! Никогда не держите это на столе! Народные приметы 2024, Kan
Anonim

Definitivt ikke. Over alt hvor en perm berører, det er rørende med kompresjon. De vanligste smertene fra bindemidler er i ryggraden og skuldrene, fordi musklene i disse områdene belastes mest.

Hvor mange timer om dagen bør du bruke perm?

Ikke bruk permer i lengre enn 8-12 timer og ikke sov mens du har på permen. Det er også avgjørende å planlegge perm-pauser daglig og sørge for at du ikke er bindende hver dag. Personer som binder brystene oftere, for eksempel hver dag, er mer sannsynlig å oppleve negative bivirkninger (2, 4).

Er permer dårlige for ryggen din?

Når det er sagt, selv en dedikert perm er ikke uten risiko, og binding feil eller for lenge kan føre til bryst- og ryggsmerter, blåmerker og brudd i ribbeinene, kortpustethet, overoppheting og hudskade.

Hjelper permer mot ryggsmerter?

Brystbinding hjelper til med å jevne veien for transkjønnede tenåringer, men det kan være risiko. Folk som bruker bindemidler rapporterer symptomer som rygg- og brystsmerter, overoppheting og kortpustethet.

Kan du bruke perm hver dag?

Du bør unngå å bruke permen din i mer enn åtte timer om dagen, spesielt hvis du bruker den hver dag. Over tid kan det å bruke plagget i lange timer faktisk bryte ned vev og forårsake pusteproblemer, ryggsmerter og hudirritasjon.

Anbefalt: