Logo no.boatexistence.com

Hvor gammel er riderwood?

Innholdsfortegnelse:

Hvor gammel er riderwood?
Hvor gammel er riderwood?

Video: Hvor gammel er riderwood?

Video: Hvor gammel er riderwood?
Video: Joyce - Jeg Har Glemt Hvor Gammel Jeg Er (Officiel video) 2024, Kan
Anonim

Riderwood Village åpnet med 200 innbyggere i mai 2000. Riderwood, som ligger i Silver Spring, Maryland, tilbød ett- og to-roms enheter, og inngangsdepositumet for nettstedet var i gjennomsnitt $73 000 med månedlige avgifter på $1 023.

Når ble riderwood bygget?

Riderwood Elementary School er oppk alt etter nabolaget rundt den seks mål store skolecampusen. Skolen er en enetasjes, brun murbygning. Den originale bygningen bygget i1964 inneholder 21 klasserom, et bibliotek, en gymsal og en kafeteria.

Hvem eier riderwood?

Riderwood administreres av Erickson Senior Living, et nasjon alt nettverk av administrerte lokalsamfunn. I nesten 40 år har Erickson Senior Living-nettverket vært ledende innen seniorliv og helsetjenester ved å følge disse kjerneverdiene: Respekt og omsorg.

Hvor mange innbyggere bor på Riderwood?

Riderwood Senior Living Community er et stort anlegg. Den har 2000 innbyggere, så den er ganske massiv, men den hadde fortsatt en god følelse. Den hadde fortsatt et veldig eksklusivt, moderne utseende og preg. De var ekstremt vennlige og til og med beboerne var vennlige.

Er Erickson Communities ideelle?

Mer enn 27 000 innbyggere støttet av et team på over 15 000 ansatte bor i Erickson Living-administrerte samfunn i 11 stater, hvorav de fleste støttes av National Senior Campuses Inc., en ikke-for-profit styret som gir økonomisk og operasjonelt tilsyn for innbyggerne.

Anbefalt: