Logo no.boatexistence.com

Skal jeg starte et nyhetsbrev?

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg starte et nyhetsbrev?
Skal jeg starte et nyhetsbrev?

Video: Skal jeg starte et nyhetsbrev?

Video: Skal jeg starte et nyhetsbrev?
Video: Why everyone should start an email newsletter 2024, Kan
Anonim

Husk at formålet med å ha et nyhetsbrev og regelmessig kommunisere med dine tidligere/nåværende/fremtidige kunder er å GIVE. Du skaper en mulighet for dem til å bli kjent med deg og merkevaren din, stole på deg og gå av med noe som vil forbedre dagen deres.

Hvorfor bør du starte et nyhetsbrev?

Hensikten med et nyhetsbrev på e-post er å gi de på listen din oppdateringer knyttet til virksomheten din, produktene og tjenestene dine … Nyhetsbrev er ofte livskraften til markedsføringskampanjen din. I løpet av det siste tiåret har e-postmarkedsføring vist seg å være betydelig mer vellykket enn markedsføring på sosiale medier.

Gir nyhetsbrev i kraft 2021?

Effekten av nyhetsbrev til bedriften din i 2021

Å sende nyhetsbrev er en av de mest kostnadseffektive måtene for å opprettholde et forhold til dine nåværende kunder. Og samtidig er det et verktøy som lar deg utvide forholdet ditt enten det er med potensielle kunder eller et forretningsnettverk.

Er nyhetsbrev fortsatt relevante 2020?

Det viser seg at ikke bare er e-postnyhetsbrev fortsatt nyttige - de er også en av de beste kanalene for å utvikle et sterkere forhold til potensielle kunder og kunder. … For å være et godt markedsføringsverktøy, bør nyhetsbrev levere verdi til målgruppen din – ved å underholde, utdanne og engasjere dem.

Skal jeg starte et nyhetsbrev eller blogg?

Ingen er bedre; alt avhenger av forfatteren og deres mål. Hvis tvunget til å velge, er et gratis nyhetsbrev på e-post det bedre strategiske alternativet for forfattere som er fokusert på langsiktig karriereutvikling. Blogging fungerer bedre for å nå nye lesere, men krever forskning og ferdigheter som det tar tid å utvikle.

Anbefalt: