Logo no.boatexistence.com

Hvor er skrittsjøen?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er skrittsjøen?
Hvor er skrittsjøen?

Video: Hvor er skrittsjøen?

Video: Hvor er skrittsjøen?
Video: 【4K】"Munich is full of charm: discover the treasure city where modernity and tradition meet" 2024, Juli
Anonim

Crotch Lake er en innsjø i Ontario, Canada. De mest populære artene som er fanget her er storkjerring, gjedde og gjedde.

Hvor er Crotch Lake Ontario?

1.0 Introduksjon. Det foreslåtte Crotch Lake Conservation Reserve ligger i Southeastern Ontario i Frontenac County, tjue kilometer øst for Bon Echo Provincial Park.

Hvilken fisk er i Crotch Lake?

Fiske i Crotch Lake – Her finner du Smallmouth Bass, Largemouth Bass, Rock Bass, Walleye, Northern Pike, Yellow Abbor, Pumpkinseed, Bluegill, Black Crappie og Brown Bullhead ! For kanoentusiaster er Crotch Lake en del av Mississippi-elvens kanorute.

Hvor er det beste walleye-fisket i Øst-Ontario?

Crotch Lake er en av de beste Walleye-innsjøene i østlige Ontario. Mange av walleye som du fanger vil være over tjue tommer, og det er noen over tretti tommer. Innsjøen er mest kjent for sitt bassfiske, ettersom ikke mange gjester fisker etter walleye.

Hvor lang er Palmerston Lake?

Den er omtrent 5 km lang, har et overflateareal på 5,39 km (2), har dybder fra 20-56 meter og har en sterk innsjøørret og bass. habitat; selv om det fra tid til annen lagerføres for å supplere den naturlige ørretbestanden.

Anbefalt: