Logo no.boatexistence.com

Hvorfor teiper grapplers fingrene?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor teiper grapplers fingrene?
Hvorfor teiper grapplers fingrene?

Video: Hvorfor teiper grapplers fingrene?

Video: Hvorfor teiper grapplers fingrene?
Video: Why grapplers tape their fingers 😅💪 #bjj #jiujitsu #brazilianjiujitsu #wrestling #judo #markmugen 2024, Kan
Anonim

Hvorfor teiper BJJ-utøvere fingrene? I BJJ kommer hendene dine til å ta juling og håndskader er nesten uunngåelige. Ved å teipe fingrene gir du ekstra støtte til fingerens ledd og sener for å fortsette å trene med mindre smerte.

Hva gjør det å teipe fingrene?

Buddy taping refererer til praksisen med å binde en skadet finger eller tå til en uskadet. Det uskadde sifferet fungerer som en slags skinne, og hjelper til med å støtte, beskytte og justere fingeren eller tåen. Det kan også bidra til å forhindre ytterligere skade på sifferet.

Hvorfor setter folk tape på knokene?

Fingertape er prosessen med å påføre atletisk tape direkte på huden på fingeren for å hjelpe fingeren med å holde en stabil posisjon. Dette bidrar til å redusere uventede eller smertefulle bevegelser av fingeren, noe som kan føre til ytterligere skade og smerte.

Hvorfor teiper fotballspillere fingrene sammen?

Ved å teipe fingrene på punktene der de bøyer seg, kan noen spillere få et forsprang på å hindre at fingrene bøyes bakover. … Men for offensive linjespillere og de fleste defensive spillere kan det å teipe fingrene på leddene forhindre forskyvninger og pauser.

Hvorfor teiper idrettsutøvere to fingre sammen?

Jo bredere tapen er, desto mer behagelig blir fingrene. Buddy-taping hjelper den skadde fingeren med å holde seg på plass og bare bøye eller strekke seg Den skadde fingeren vil ikke kunne vri seg eller bevege seg sideveis, men den kan fortsatt brukes til å gripe. Reduksjonen i bevegelse bidrar til å redusere betennelse.

Anbefalt: