Logo no.boatexistence.com

Skal vi fly med drager?

Innholdsfortegnelse:

Skal vi fly med drager?
Skal vi fly med drager?

Video: Skal vi fly med drager?

Video: Skal vi fly med drager?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Juli
Anonim

Hvorfor flyr vi drager: Tradisjonen med drageflyging er for en sunn eksponering tidlig morgensol Disse første strålene er sunne og en god kilde til vitamin D. Det anses også for å være bra for huden og hjelper til med å bekjempe mange infeksjoner og sykdommer forårsaket av den kalde vintervinden.

Hvorfor bør vi ikke fly med drager?

Kitter vil også sette ekstrem spenning på kitelinjene noe som gjør dem sylskarpe, enhver strek under spenning kan forårsake alvorlige kutt, blåmerker og brannskader hvis den kommer i kontakt med noen kl. hvilken som helst hastighet. Tilskuere forstår IKKE dette og vet kanskje ikke at de er i fare, spesielt små barn.

Er drageflyging bra?

Nakke-/skuldertrening – Å sitte ved et skrivebord fremmer ikke god holdning; å fly en drage lar oss strekke nakke- og skuldermusklene3. Stress Reliever – Å fly en drage er avslappende. Når man ser en drage drive over en åpen, blå himmel, fokuserer man på øyeblikket, ikke på livets daglige påkjenninger.

Bør jeg fly kite i dag?

Draker kan flys når som helst på året som så lenge vinden er riktig. Det anbefales at du observerer vindområdet for din type drage. Ikke fly med drage på dager når vinden er for sterk for den typen drage du flyr. Dette vil bare skade dragen.

Når bør du ikke fly med drage?

Fly aldri en kite i nærheten av elektriske linjer eller stolper. Fly aldri en drage med metalldeler eller linjer som vil tiltrekke seg strøm. Fly aldri en drage i regnet fordi drakens streng kan bære strøm. Ikke fly med drage hvis det er fare for tordenvær eller lys.

Anbefalt: