Logo no.boatexistence.com

Hvordan administrerer jeg kvadrivalent influensavaksine?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan administrerer jeg kvadrivalent influensavaksine?
Hvordan administrerer jeg kvadrivalent influensavaksine?

Video: Hvordan administrerer jeg kvadrivalent influensavaksine?

Video: Hvordan administrerer jeg kvadrivalent influensavaksine?
Video: How flu vaccine is administered? 2024, Kan
Anonim

De foretrukne stedene for intramuskulær injeksjon er det anterolaterale aspektet av låret hos spedbarn i alderen 6 måneder til 11 måneder, det anterolaterale aspektet av låret (eller deltoideusmuskelen hvis muskelmassen er tilstrekkelig) hos personer 12 måneder til og med 35 måneders alder, eller deltamuskelen hos personer ≥36 måneder med …

Hvordan tar du en influensasprøyte?

Sett inn nålen i en 90-graders vinkel og strekk huden flatt mellom tommel og pekefinger. Bruk en 1-tommers nål for menn og kvinner som veier 130–152 pund (60–70 kg). Bruk en 1- til 1½-tommers nål for kvinner som veier 152–200 pund (70–90 kg) og menn som veier 152–260 pund (70–118 kg).

Hvordan tar du en influensasprøyte i deltoideus?

Armhulen markerer den nedre kanten for en god injeksjon. Nålen skal holdes i en 90 graders vinkel mot armen, med tommelen og pekefingeren i en V for å holde deltoideusmuskelen synlig under injeksjonen.

Hvordan administrerer du flucelvax quadrivalent?

Administrer FLUCELVAX QUADRIVALENT som en enkelt 0,5 mL intramuskulær injeksjon anbefalinger om forebygging og kontroll av influensa med vaksiner. Rist sprøyten kraftig før administrering og rist multi-dose hetteglasset hver gang før du trekker en dose vaksine.

Hvordan administrerer du Fluzone HD?

Fluzone High-Dose bør administreres som en enkelt 0,5 ml injeksjon ved intramuskulær vei hos voksne 65 år og eldre.

Anbefalt: