Logo no.boatexistence.com

Vil mikey drepe takemichi?

Innholdsfortegnelse:

Vil mikey drepe takemichi?
Vil mikey drepe takemichi?

Video: Vil mikey drepe takemichi?

Video: Vil mikey drepe takemichi?
Video: tokyo revengers reage a "mikey enlouqueceu com takemichi" 2024, Kan
Anonim

Når Baji flytter til Valhalla, gir Mikey Takemichi i oppgave å "redde ham" og bringe ham tilbake til Toman. Mikey sier at hvis han ikke fullfører forespørselen, vil han drepe Takemichi.

Liker Mikey Takemichi?

Gruppen sykler til en elv og Mikey nevner at han liker Takemichi, fordi han minner ham om sin eldre bror på 10 år, som var død.

Stopper Takemichi Mikey fra å drepe Kazutora?

Sammendrag. Naoto kaller Takemichi fantastisk Etter forskningen deres på Bloody Halloween, konkluderer Naoto og Takemichi at Mikey drepte Kazutora fordi Kazutora drepte Baji; Takemichis nye oppdrag er å redde Baji og stoppe Kisakis planer.… Når han går tilbake i tid, sverger Takemichi å beskytte Baji.

Hvordan dør Mikey i Tokyo Revengers?

Men når Takemichi fortsatt ikke er i stand til å drepe Mikey, tror Naoto Tachibana feilaktig at Takemichi vil dø og skyter Mikey død. Mikey pustet inn Takemichis armer og sa takk. Etter det vendte Takemichi tilbake til fortiden igjen og drepte til slutt Kisaki i fortiden og kom tilbake til nåtiden.

Hva skjer med Takemichi i Tokyo Revengers?

For det første, når Takemichi reiser tilbake til fortiden, går hans nåværende kropp i "nåtid" inn i et komma. Men når han reiser fra fortiden til fremtiden, blir hans "fortidlige" kropp bare et norm alt barn igjen. På en måte kan det diskuteres om dette i det hele tatt er tidsreise.

Anbefalt: