Logo no.boatexistence.com

La de til ryggsekker i minecraft?

Innholdsfortegnelse:

La de til ryggsekker i minecraft?
La de til ryggsekker i minecraft?

Video: La de til ryggsekker i minecraft?

Video: La de til ryggsekker i minecraft?
Video: ПОБЕГ ПО ТУННЕЛЮ ПРОВАЛИЛСЯ! Нас схватили! ПРИЩЕПКА всех спасла! КТО ОНА ТАКАЯ??! 2024, Kan
Anonim

Store ryggsekker gir 54 plasser med lagerplass, det samme som en dobbel kiste. Store ryggsekker kan farges i hvilken som helst farge ved å plassere fargestoff i midten av håndverksoppskriften, det samme som standard ryggsekker. Ryggsekker kan oppgraderes til Store ryggsekker ved å plassere garvet skinn rundt dem i håndverket.

Hvordan lager du en ryggsekk i Minecraft?

Sekken kan brukes som en blokk eller en gjenstand. Å bære den i brystpansersporet eller åpne den fra spillerens inventar vil behandle den som en gjenstand og åpne ryggsekkens inventarplass direkte fra hotbaren eller en tilordnet nøkkel. Standard hurtigtast for å åpne ryggsekken mens du har den på er B.

Finnes det en ryggsekk i vanilje Minecraft?

I umodd(vanilje) Minecraft ville det som er nærmest en ryggsekk a Shulker Det er i utgangspunktet en bærbar kiste. Du kan navngi den, farge den og lagre gjenstander inni. Og når du bryter den, forblir gjenstandene inne i Shulkeren, slik at du kan bære den hvor som helst og legge den ned for å få tilgang til gjenstandene i den.

Er poser i Minecraft?

Pouches er beholdere som brukes til å lagre andre gjenstander, noe som i hovedsak utvider spillerens beholdning. Posene kommer i tre forskjellige størrelser, som er små, mellomstore og store, med plass til henholdsvis 9, 18 og 27 lagerplasser, og i forskjellige farger.

Kan du legge en ryggsekk i en Shulker-boks?

Fargen på ryggsekken avhenger av fargen på Shulker-boksen. Hva gjør den? Du kan åpne den mens du holder den i hånden, og ta gjenstander fra den.

Anbefalt: