Logo no.boatexistence.com

Hvor mye penger tjener en kryptograf?

Innholdsfortegnelse:

Hvor mye penger tjener en kryptograf?
Hvor mye penger tjener en kryptograf?

Video: Hvor mye penger tjener en kryptograf?

Video: Hvor mye penger tjener en kryptograf?
Video: ₿ Что такое КРИПТОВАЛЮТА для начинающих Как начать | 2024, April
Anonim

Kryptograflønn Ifølge ZipRecruiter er den nasjonale gjennomsnittslønnen til en kryptograf $149, 040 årlig ZipRecruiter har også den laveste enden, kryptografer på inngangsnivå som fortsatt har seks sifre på ca. 109 500 USD. I den høyere enden betaler omtrent 3 % av kryptografijobbene mellom 189 500 USD – 197 500 USD.

Hvor mye tjener en kryptograf i året?

I følge PayScale tjener kryptografer gjennomsnittlig lønn litt over $73 000 Kryptografer jobber for myndigheter, teknologi og finansielle enheter. Forsvarsdepartementet og National Security Agency ansetter kryptografikere for å beskytte militære, nasjonale sikkerhet og cybersikkerhetssystemer og data.

Er kryptografi en god karriere?

Kryptografi er en god karriere, spesielt for alle som ønsker raskere karrierevekst. De fleste selskaper er på utkikk etter slike personer for å håndtere sikkerhetssystemene deres. En god forståelse av matematikk og informatikk er en god start for alle med en lidenskap for kryptografi som karriere.

Er det vanskelig å være kryptograf?

For at kryptologi skal fungere, er det behov for å definere både algoritmer og protokoller nøyaktig – de fleste ganger dette er ganske vanskelig å gjøre … I stedet krever kryptografi også en god forståelse av dataprogrammering og nettverkssikkerhet skal skrives i programvare. Denne delen er også veldig vanskelig og i stadig endring.

Hvilke grader trenger jeg for å bli kryptograf?

De fleste arbeidsgivere vil forvente minst en bachelorgrad i enten informatikk, matematikk eller datateknikk. Noen arbeidsgivere kan godta ikke-tekniske grader, men vær forberedt på å støtte denne graden med mye arbeidserfaring.

Anbefalt: