Logo no.boatexistence.com

Hvorfor blir sjasminblader gule?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor blir sjasminblader gule?
Hvorfor blir sjasminblader gule?

Video: Hvorfor blir sjasminblader gule?

Video: Hvorfor blir sjasminblader gule?
Video: Gule blader? @arcticgardener forteller deg hva du skal gjøre 2024, Kan
Anonim

Feilaktig vanning: Det kan høres selvmotsigende ut, men både for mye og for lite vann kan gi gule blader på sjasminplanter. Jasmine fungerer best i rik, organisk, godt drenert jord. … pH-problemer: Gulende sjasminløvverk forekommer også med dårlige jordforhold. Selv om sjasmin er tilgivende, foretrekker den sur jord.

Hvor ofte bør jeg vanne sjasminen min?

Hvis du dyrker sjasmin som stueplante, bør jorda være fuktig og godt drenert, men ikke overvann. La jorden være fuktig om sommeren og la den tørke mellom vanningene. Vann mindre om høsten. Hold planten litt tørr i vinter- og vårmånedene.

Hva er den beste gjødselen for sjasmin?

A 7-9-5 gjødsel fungerer bra for sjasminplanter. Det er 7 prosent nitrogen, som sikrer frodige, sunne, grønne blader, 9 prosent fosfor for rikelig med store blomster og 5 prosent kalium for sterke røtter og forbedret motstandskraft mot sykdommer, insekter og tørke.

Hvordan fester du gule blader på planter?

Med for lite vann kan ikke planter ta opp essensielle næringsstoffer. Resultatet av gule blader. For å fikse eller forhindre vannproblemer, start med porøs, godt drenerende jord. Hvis du dyrker i containere, velg potter med gode dreneringshull og hold tallerkener fri for overflødig vann.

Hvorfor gulner stjernesjasminbladene mine?

Feilaktig vedlikehold er et av hovedproblemene. Konføderert sjasmin, Trachelospermum jasminoides, er en aromatisk sjasminart som trenger befruktning. Utilstrekkelig fruktbarhet resulterer i blader som får et gulnet utseende.

Anbefalt: