Logo no.boatexistence.com

Må du betale for reaper?

Innholdsfortegnelse:

Må du betale for reaper?
Må du betale for reaper?

Video: Må du betale for reaper?

Video: Må du betale for reaper?
Video: REAPER version 6 FAQ 2024, Kan
Anonim

Reaper krever ikke en månedlig betaling Den tilbyr en 60-dagers gratis prøveperiode, hvor du kan bruke programvaren uten kostnad. Etter det må du foreta en engangsbetaling for en lisens. Lisensen varer da for levetiden til to fullversjoner av programvaren, f.eks. fra versjon 5.01 til 6.99.

Er REAPER et engangskjøp?

Det er en engangsbetaling. Det er gratis å prøve også - uten funksjoner som er låst ute - og et "æressystem" for at du kan betale for eksemplaret ditt når prøveperioden "utløper". Jeg synes så synd på alle de kundene som lider av ptsd etter å ha brukt Pro Tools.

Hvor lenge kan du bruke REAPER gratis?

Reaper er gratis å bruke i 60 dager. Etter denne prøveperioden forventer utviklerne at du betaler for den personlige lisensen på $60, men du kan fortsatt bruke den gratis, takket være dens ubegrensede prøvelisens – noe som gjør den til en GRATIS DAW.

Hvor mye koster REAPER?

En personlig lisens, skole- eller småbedriftslisens for Reaper koster $60 Hvis du planlegger å bruke den til kommersielle musikkformål og du tjener mer enn $20 000 per år fra lydarbeidet ditt, er det $225. Reaper er tilgjengelig i både PC- og Mac-versjoner, og en Linux-versjon er for øyeblikket i beta.

Er REAPER en god DAW 2020?

Reaper er en utrolig tilpassbar DAW, og med riktig mengde justeringer kan du få den til å gjøre stort sett hva som helst. … Det er temaer som får Reaper til å se ut som Logic eller Ableton, i tillegg til et ubegrenset utvalg av andre skinn som du kan bruke til å finjustere fargene, knappene, oppsettet av sporpanelet og mer.

Anbefalt: