Gir placebo-piller mensen?

Innholdsfortegnelse:

Gir placebo-piller mensen?
Gir placebo-piller mensen?

Video: Gir placebo-piller mensen?

Video: Gir placebo-piller mensen?
Video: This Video Will Hurt 2024, September
Anonim

Placebo-pillene er der for å etterligne den naturlige menstruasjonssyklusen, men det er ikke noe reelt medisinsk behov for dem. Folk får vanligvis mensen mens de tar placebo-piller fordi kroppen reagerer på fall i hormonnivået ved å fjerne livmorslimhinnen.

Starter placebo-piller mensen?

Pillepakkene på 21 og 24 dager har placebo-piller (sukkerpiller) og menstruasjonen din starter vanligvis etter den første eller andre sukkerpillen. Det er greit å starte en ny pillepakke på nytt selv om du fortsatt har mensen.

Hvor lang tid tar det å få mensen på placebo-piller?

Hvis du tar en typisk 21/7 monofasisk pille (der alle aktive pillene har samme mengde hormoner-sjekk pakken), kan blødningen starte på dag to eller tre av placeboen din uke og siste 3–5 dager i gjennomsnitt.

Hvilke placebo-piller kommer mensen på?

For eksempel kan mensen starte på den tredje eller fjerde placebo-pilledagen og kan vare gjennom de første par dagene av den nye pillepakken. Du bør starte den nye pillepakken dagen etter at du tok den siste placebo-pillen, selv om mensen fortsatt er i gang.

Hva skjer hvis du ikke blør på placebo-pillene?

Hvis du er på prevensjon og ikke får mensen i løpet av placebouken, er det ingen grunn til bekymring, spesielt hvis du vet at du har tatt p-piller hver dag. Det er normal at mensen er lettere og kortere enn vanlig, spesielt hvis du har gått på prevensjon en stund.

Anbefalt: