Logo no.boatexistence.com

Hvor kommer mykgjørende middel fra?

Innholdsfortegnelse:

Hvor kommer mykgjørende middel fra?
Hvor kommer mykgjørende middel fra?

Video: Hvor kommer mykgjørende middel fra?

Video: Hvor kommer mykgjørende middel fra?
Video: Почему мы перестали пользоваться молочным коктейлем для защиты помидоров от болезней и для подкормки 2024, Kan
Anonim

Fuktighetskrem, eller mykgjørende, er et kosmetisk preparat som brukes til å beskytte, fukte og smøre huden. Disse funksjonene utføres norm alt av talg produsert av sunn hud. Ordet "mykgjørende" er avledet fra det latinske verbet mollire, for å myke opp

Hva er mykgjørende laget av?

Fuktighetsbevarende mykgjøringsmidler inneholder ingredienser som urea, glyserol, propylenglykol eller melkesyre som tiltrekker og holder vann i det øverste hudlaget. Noen mykgjøringsmidler kan inneholde ingredienser for å redusere kløe eller forhindre infeksjon.

Hvor finnes mykgjøringsmidler?

Vi kan finne mykgjørende ingredienser naturlig i ullfett, palmeolje, kokosolje og mer (1). Havreingredienser, som Avena sativa (havre) kjernemel som finnes i mange havregrynkremer, er mykgjørende ingredienser. Havreingredienser inneholder ofte lipider og andre ingredienser som bidrar til å forbedre hudens tekstur og smidighet.

Hva er forskjellen mellom krem og mykgjørende?

Teknisk sett er en "mykgjørende krem" en ikke-kosmetisk fuktighetskrem, navngitt som sådan fordi de brukes i medisinsk kapasitet til å hydrere og behandle alvorlig tørr hud, ofte i forebygging av eksem-oppblussing. … En 'fuktighetskrem' er den kosmetiske betegnelsen for en krem, salve eller lotion som tilfører fuktighet til huden.

Er mykgjørende en vaselin?

Velin har vært en stift i medisin- og skjønnhetsindustrien i lang tid på grunn av dens mykgjørende egenskaper, evnen til å hjelpe til med hudheling, og også på grunn av dens trygge rekord.

Anbefalt: