Logo no.boatexistence.com

Er restprodukter trygge?

Innholdsfortegnelse:

Er restprodukter trygge?
Er restprodukter trygge?

Video: Er restprodukter trygge?

Video: Er restprodukter trygge?
Video: Смерть в отеле: Что произошло с девушкой, которую никто не знал? 2024, Kan
Anonim

Ja, Vestige er et falskt selskap fordi dets agenter kjører en svindelordning. Vestige tilbyr i utgangspunktet hvert daglig brukt produkt. Vestige er ikke en bedrift, det er bare en prestasjonsbasert salgsjobb med en veldig lav provisjon. Agentene til nettverksmarkedsføringsselskaper er "falske entreprenører ".

Er restprodukter fri for kjemikalier?

Produktene er fri for sulfater, skadelige kjemikalier, parabener, etc, noe som sikrer at kunden blir så naturlig ivaretatt som mulig.

Er restprodukter godkjent?

Vestige utvider stadig sitt produktspekter for å introdusere innovative produkter hvert år, produsert ved toppmoderne produksjonsanlegg, som er GMP- og Halal-sertifisertVestige er et ISO 9001-2015-sertifisert selskap og tror på servicenivåer i verdensklasse til alle sine kunder.

Er rester bra eller dårlige?

En av de verste aspektene ved spor er at de vil gjøre deg til deres kunde i agentens navn, og du må gjøre noen månedlige utgifter for å kjøpe noe fra dem. Derfor blir du deres kunde, ikke deres agenter. Selv om produktet og medisinen er av dårlig kvalitet til høy pris.

Er rester godkjent av FDA?

Vestige Marketing Pvt. Ltd., et av Indias ledende direktesalgsselskaper som tilbyr helse-, velvære- og hygieneprodukter har lansert Vestige Prime Metamind tyggetabletter. Den inneholder FDA GRAS-anerkjent vegetariske ingredienser fosfatidylserin og jernsakkarat som forbedrer kognitiv helse.

Anbefalt: