Logo no.boatexistence.com

Hvor bor siden?

Innholdsfortegnelse:

Hvor bor siden?
Hvor bor siden?

Video: Hvor bor siden?

Video: Hvor bor siden?
Video: Hvor Mit Hjerte Bor - B-siden feat. Smutsten 2024, Kan
Anonim

Sidhe bor i Sifra, eller eventyrpalasset av gull og krystall, i hjertet av bakken, og de har fått ungdom, skjønnhet, glede og makt over musikk, men de er ofte triste; for de husker at de en gang var engler i himmelen, men nå kastet ned på jorden, og selv om de har makt over alle …

Hva er en Sidhe Fae?

Dette er den gæliske betegnelsen for en gravhaug og i Irland; det er ofte brukt for å referere til feer. … Mange anser Sidhe for å være den sanne Faerie-folket, og forskjellige forklaringer på dette er gitt.

Hvilke krefter har Sidhe?

Som overnaturlige vesener antas Sidhe å ha kraften til å påvirke den menneskelige verdenI irsk folklore har de fått skylden for å ha forårsaket mange katastrofer, særlig den store irske hungersnøden, som så en million menneskers død mellom 1845 og 1851.

Hva betyr Sidhe på gælisk?

1 flertall sidhes: et underjordisk fort eller palass der feer i gælisk folklore holdes til å leve. 2a sidhe flertall: eventyrfolket i Irland i gælisk folklore. b: et medlem av sidhe: en fe i gælisk folklore - sammenlign banshee.

Er Sidhe udødelig?

Selv om de ikke er virkelig udødelige, er Sidhe veldig nærme fordi de kan leve i tusenvis av år; på grunn av dette er de like gamle som dragene. De kan tilsynelatende bare drepes av sterk magi.

Anbefalt: