Logo no.boatexistence.com

Med en klangfull stemme?

Innholdsfortegnelse:

Med en klangfull stemme?
Med en klangfull stemme?

Video: Med en klangfull stemme?

Video: Med en klangfull stemme?
Video: What Medicine was like During World War 2 2024, Juli
Anonim

Brukes for å beskrive lyd eller tale som er full, rik og dyp, klangfull er et flott ord for snorking, for bassstemmer, og for lave toner på tubaen. Hopp over den første "o" og du vil se snorking inne i dette ordet, som burde gi deg en pekepinn på dets dypt resonanserende karakter.

Hvordan bruker du sonorous i en setning?

Eksempel på lydfull setning

  1. Det er en klangfull tale, behagelig for øret. …
  2. Personlig var han høy og hadde langt skjegg; stemmen hans var klangfull, og øynene hans blinket.

Hva er et annet ord for lyd?

På denne siden kan du oppdage 45 synonymer, antonymer, idiomatiske uttrykk og relaterte ord for sonorous, som: resounding, loud, orotund, resonant, vibrant, deep, full, fustian, grandiose, høylydende og imponerende.

Hva er et klangfullt eksempel?

- Sonorous er egenskapen til materialer for å produsere lyd. – Sonorous lager en veldig dyp lyd med rik kvalitet. – For eksempel er klokkene laget av bronselegering av kobber og tinn som produserer en klangfull lyd. - Når stål bankes med en skje, gir det også en klangfull lyd.

Hva er klangfullt og ikke klangfullt?

Hint: Sonoritet er egenskapen til metaller for å produsere lyd. … (i) Metaller har forskjellige typer egenskaper og de er klangfulle, formbare og formbare. De brukes i forskjellige instrumenter som cymbaler og bjeller på grunn av sonoritetsegenskapen. Annet enn metaller, ikke-metaller er ikke-lydfulle

Anbefalt: