Logo no.boatexistence.com

Hva betyr les nereides?

Innholdsfortegnelse:

Hva betyr les nereides?
Hva betyr les nereides?

Video: Hva betyr les nereides?

Video: Hva betyr les nereides?
Video: Dhurata Dora ft. Soolking - Zemër 2024, Kan
Anonim

Les Néréides er gudinnene til den greske mytologien. De er døtrene til guden Nereus (den gamle mannen i havet). … Med Les Néréides utvikler de et merke av smykker dristig bukolisk der blomster og dyr er heltene i raffinert design.

Er Les nereides dyrt?

Men det som gjør Les Néréides til mitt nye favorittmerke er det faktum at det faktisk er rimelig, selv om det ser dyrt ut. Visst, et utvalg brikker kan nå opp mot $700, men de aller fleste faller under $150-merket, med mange søte (og like intrikate) alternativer til under $100.

Er Les nereides ekte gull?

Les Néréides ble etablert i 1980 og er populær for sine omhyggelig håndlagde smykker inspirert av natur og dyr. Du finner ekorn, maneter, hunder, ballerinaer, blomster, fugler og til og med skorpioner på deres delikate deler. De er alle laget av formbar messing, og juvelene er forgylt med 14K fint gull

Hvor lages Les Nereides-smykkene?

100 % laget i Paris.

Hvem eier Les nereides?

Les Néréides-firmaet ble opprettet i Nice i 1980 av Pascale og Enzo Amaddeo, og tilbyr unike design av eksklusive kostymesmykker. Ekte familiebedrift, navnene er knyttet til Pascales bestefar, nær venn av Magritte, den berømte maleren.

Anbefalt: