Logo no.boatexistence.com

Er ingeniørfag pre med?

Innholdsfortegnelse:

Er ingeniørfag pre med?
Er ingeniørfag pre med?

Video: Er ingeniørfag pre med?

Video: Er ingeniørfag pre med?
Video: Why Do Arabs Only Pick Engineering & Pre-Med? 2024, Kan
Anonim

AAMC har ikke opptaksdata for ingeniørfag fordi det er et uvanlig pre-med valg, men det er sannsynlig at ingeniører vil prestere på samme måte som matematikkfag.

Kan jeg gå på medisinskole med en ingeniørgrad?

Mange studenter bestemmer seg for at de av en eller annen grunn ønsker å ta en ingeniørgrad OG gå videre til medisinsk skole … Selv om flertallet av ingeniørstudenter innen medisin studerer i bioingeniørfag er det studenter fra alle andre ingeniørdisipliner som også går på medisinsk skole.

Er ingeniørfag vanskeligere enn medisinstudiet?

Men ingeniørfag har et mye bredere spekter av vanskeligheter i forskjellige land og universiteter enn medisinDet er fordi medisin er iboende en mer regulert grad over hele verden. … Derfor kan medisin sies å være utfordrende over hele linja, mens ingeniørfag har mer varierende vanskelighetsgrad.

Kan en ingeniør studere medisin?

Medianske skoler ser veldig highly ut på ingeniørsøkere. De forstår at for å være en legitim søker, har ingeniørstudenten gitt den sine 110%. En karriere innen medisin vil være tidkrevende, stressende og til tider vil du tvile på din evne, men til slutt ekstremt givende og vel verdt det.

Kan vi bli lege etter ingeniørarbeid?

Selv om ideen høres ut som tingene drømmer er laget av, oppnår noen sjeldne mennesker en slik bragd. Møt Janhavi Ajit Rao, bosatt i Mahadevpura, som gikk inn i medisinfeltet etter 18 år som programvareingeniør. I 2003 ble Janhavi Rao diagnostisert med en autoimmun sykdom.

Anbefalt: