Sang nana-besøkende feber?

Innholdsfortegnelse:

Sang nana-besøkende feber?
Sang nana-besøkende feber?

Video: Sang nana-besøkende feber?

Video: Sang nana-besøkende feber?
Video: Pori Tujhe Nadan | Official Love Song | Bob | Sanjana | Prashant Nakti | Sonali Sonawane 2024, September
Anonim

Skuespiller Nana Visitor, som begynte sin skuespillerkarriere som scenemusikalsk skuespillerinne, synger "Fever" i "His Way". Besøkendes fremføring av "Fever" ble inkludert på The Best of Star Trek, bind to. Besøkende valgte sangen selv.

Er Nana Visitor fortsatt gift?

Visitor var gift med Nick Miscusi fra 1989 til 1994. De har en sønn sammen. Besøkende begynte å date hennes Star Trek: Deep Space Nine-medstjerne Alexander Siddig og giftet seg med ham i juni 1997. De skilte i april 2001.

Hva skjedde med Nana Visitor?

NANA BESØKENDE NÅ

Nå 62 år gammel, først i det siste har Nana bremset opp. Hun giftet seg med sin tredje ektemann Matthew Rimmer i 2003 og paret er fortsatt sammen. Nana Visitor ble sist sett i del 1 og 2 av A Bread Factory samt Killer in Law. De var imidlertid tilbake i 2018.

Dener Odo og Kira?

Historie og manus. Hovedgrunnen til at denne episoden ble laget var for å endelig få Odo og Kira sammen som et par. At Odo hadde følelser for Kira hadde først blitt antydet i andre sesongepisoden "The Collaborator". Dette ble bekreftet i den tredje sesongepisoden «Fascination» da Lwaxana Troi innser det.

Blir Odo forelsket?

Sent i den femte sesongen, i episoden "Children of Time", forteller en Odo som har levd i ytterligere 200 år til den "nåværende" Kira Nerys at han har elsket henne fra det tidspunktet vennskapet deres begynte. Med denne åpenbaringen blir Kira og den "nåværende" Odo til slutt et par

Anbefalt: