Logo no.boatexistence.com

Hvordan beregner jeg magnetomotiv?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan beregner jeg magnetomotiv?
Hvordan beregner jeg magnetomotiv?

Video: Hvordan beregner jeg magnetomotiv?

Video: Hvordan beregner jeg magnetomotiv?
Video: How To Calculate Faster than a Calculator 2024, Kan
Anonim

Elektromagnetisme og magnetiske kretser Magnetomotorisk kraft (mmf), Fm=NI ampere-omdreininger (At), hvor N=antall ledere (eller svinger) og I=strøm i ampere. Siden 'svinger' ikke har noen enheter, er SI-enheten for mmf amperen, men for å unngå mulig forvirring brukes 'ampere-svinger' (A t) i dette kapittelet.

Hva er magnetomotorisk kraft hva er dens enhet?

Magnetomotorisk kraft er kraften som setter opp et magnetfelt i og rundt et objekt. … Enheten for magnetomotorisk kraft er ampereomdreiningen, representert av en jevn, likestrøm på én ampere som flyter i en enkeltomdreiningsløkke av elektrisk ledende materiale i vakuum.

Hvordan beregner du H-feltet?

Definisjonen av H er H=B/μ − M, der B er den magnetiske flukstettheten, et mål på det faktiske magnetfeltet i et materiale som anses som en konsentrasjon av magnetiske feltlinjer, eller fluks, per enhet av tverrsnittsareal; μ er den magnetiske permeabiliteten; og M er magnetiseringen.

Hva defineres MMF med formel?

magnetomotive force (mmf)-formelen uttrykkes ved følgende forhold. F=A−t. En spole med 10 omdreininger og 1A strøm produserer den samme magnetiske fluksen eller kraften som en med 5 omdreininger og 2A strøm fordi ampereomdreiningene er de samme.

Hvordan beregner du motvilje?

Reluktans oppnås ved å dele lengden av den magnetiske banen l med permeabiliteten ganger tverrsnittsarealet A; dermed r=l/μA, den greske bokstaven mu, μ, som symboliserer… Motstanden til en magnetisk krets er analog med motstanden til en elektrisk krets.

Anbefalt: