Logo no.boatexistence.com

Hvordan rengjøre leilighetstrapper?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan rengjøre leilighetstrapper?
Hvordan rengjøre leilighetstrapper?

Video: Hvordan rengjøre leilighetstrapper?

Video: Hvordan rengjøre leilighetstrapper?
Video: Learn to Clean - House Cleaning 101 2024, Kan
Anonim

For mild rengjøring, flekkrengjøring og/eller innendørsrengjøring, bruk en mild oppvaskmiddel og en stiv bustbørste for å fjerne flekker fra betongtrinnene dine. For vanskelige flekker og utendørsjobber, bruk et betongrensemiddel med en skyvekost eller en høytrykksvasker for å rengjøre betongtrinnene dine grundig.

Hvordan rengjør du steintrapper?

Rengjør steinoverflater med noen dråper nøytr alt rengjøringsmiddel, steinsåpe (spesifikke produkter fra for eksempel Lithofin), eller et oppvaskmiddel og varmt vann. Bruk en ren, myk klut for best resultat. For mye rengjøringsmiddel eller såpe kan etterlate en film og forårsake striper.

Hvordan rengjør du byggetrapper?

Fei først trappen med start på toppen. Deretter vasker du alle trappene med allrengjøringsmiddelet og vann mens du skrubber med en børste, mopp eller kost. Til slutt kan du skylle av hele trappen etter vask, etterfulgt av en grundig tørking med en ren og tørr klut.

Hvordan rengjør du utvendige trapper?

Begynn med å feie trappene og dekket grundig. Bruk deretter en høytrykkspyler for å fjerne smuss og rusk som kan sitte fast i sprekkene. Hvis du ikke eier en høytrykksvasker, sjekk din lokale boligforbedrings- og jernvarebutikker for utleie. Bruk en mopp eller børste og påfør en rengjøringsløsning for dekk.

Hvordan blir du kvitt grønne alger i trapper?

Når alt er klart, fei eller støvsug trinnene for å fjerne løst smuss og rusk. Deretter bland tre fjerdedeler til en kopp blekemiddel med en gallon vann, og svamp det på alle områdene der du ser de grønne flekkene. Fortsett å svampe på mer etter behov slik at betongen forblir våt i fem til 10 minutter.

Anbefalt: