Logo no.boatexistence.com

Har karnevalscruise avlyst?

Innholdsfortegnelse:

Har karnevalscruise avlyst?
Har karnevalscruise avlyst?

Video: Har karnevalscruise avlyst?

Video: Har karnevalscruise avlyst?
Video: ДАВНО ЗАБЫТЫЙ КИЛЛЕР ВЕРНУЛСЯ, НО НЕ ПОМНИТ КТО ОН И ОТКУДА - Призрак - Русский боевик 2024, Kan
Anonim

Carnival Cruise Line har annonsert følgende oppdateringer angående sine omstartsplaner samt test- og vaksinasjonskrav. … Som et resultat har Carnival kansellert alle seilinger fra 05.11. 2021 til og med 10.12. 2021.

Er karnevalscruise avlyst for 2021?

Cruises på begge skipene er nå kansellert opp til og inkludert 16. desember 2021.

Vil det bli karneval i juli 2021?

Carnival Cruise Line: Cruise som av 3. juli 2021 Carnival Cruise Line gjenopptok sine cruise tidlig i juli, med avgang fra Galveston, Texas og Miami. Fra og med juli vil linjen kreve at 95 % av reisende er fullstendig vaksinert for at hvert skip skal seile som planlagt.

Er det et karnevalscruise i juni 2021?

Et annet stort cruiserederi har kansellert sine cruise i juni, og etterlater kun Royal Caribbean som en av de "tre store" cruiserederiene med juni-seilaser på bok. Carnival informerte gjestene tirsdag om at de vil forlenge cruisekanselleringene fra amerikanske havner til og med 30. juni 2021.

Gjenopptar cruise 2022?

Cruiseoperatører vil sannsynligvis ikke gjenoppta seilinger fra amerikanske havner før i andre halvdel av 2021 under de beste omstendigheter, og muligens ikke før tidlig i 2022, sier en bransjeanalytiker. … Separat fredag sa Carnival (ticker: CCL) fredag at de hadde forlenget suspensjonen av amerikanske cruise til 30. april.

Anbefalt: