Logo no.boatexistence.com

Fungerer tidsstyrte hjortematere?

Innholdsfortegnelse:

Fungerer tidsstyrte hjortematere?
Fungerer tidsstyrte hjortematere?

Video: Fungerer tidsstyrte hjortematere?

Video: Fungerer tidsstyrte hjortematere?
Video: Finn.rad funksjon # 3 - Enkelt oppslag og feilhåndtering 2024, Kan
Anonim

Selv om disse materne ser ut til å ha potensiale til å skremme rådyr, tiltrekker de faktisk dem. Hjort – fra store penger til gjør – lær at spinnmaterne er en pålitelig matkilde og vil lett spise av dem. … Denne materen er spesielt nyttig fordi den kontrollerer mengden mat som et rådyr mottar på en gang.

Når bør jeg stille inn hjortematertimeren min?

Beste tider for å stille inn hjortemateren

  1. Doser fôr én gang tidlig om morgenen og én gang om ettermiddagen i noen sekunder hver gang.
  2. Eller dispenser fôr nær jakttiden i noen sekunder.

Hvordan fungerer en automatisk hjortemater?

Hvordan de fungerer. Automatiske rådyrmatere har en tidtaker for å distribuere mat til samme tid hver dag Still inn tidtakeren for tiden på dagen du foretrekker å jakte for å sikre at hjorten er i området når du, vil være der. … Fyll materen med mat, koble til ledningene og still inn tidtakeren.

Er Big Bucks redde for matere?

Nei, spinnmatere skremmer ikke rådyr. De blir vant til dem, akkurat som de blir vant til jegere som kommer og går, kjøretøy, traktorer og andre ting. Voksne bukker vil også komme til matere.

Hvor effektive er hjortforere?

Hjortemater har positive fordeler hvis de forv altes godt, men det er en bedre strategi å sørge for at dyrelivet har tilgang til matplasser. … Forskning fra South Carolina viser at det store flertallet av fôringsbesøk av hjort var om natten. Sjekk dine egne løypekamerabilder og se om dette er det du finner.

Anbefalt: