Logo no.boatexistence.com

Hvorfor skyggen av tanjore stort tempel?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor skyggen av tanjore stort tempel?
Hvorfor skyggen av tanjore stort tempel?

Video: Hvorfor skyggen av tanjore stort tempel?

Video: Hvorfor skyggen av tanjore stort tempel?
Video: Alfred & Skyggen - en liten film om følelser (oppdatert versjon) 2024, Juli
Anonim

Og interessant nok er tempeltårnet eller Gopuram eller Vimana konstruert på en slik måte at skyggen forsvinner ved middagstid. Dette skjer fordi basen til Vimana er større enn toppen Ved middagstid blir derfor skyggen av tempeltårnet smeltet sammen med seg selv og ikke på bakken..

Er det en skygge av Tanjore Big Temple?

En rekke myter, tilsvarende størrelsen på det store tempelet, omgir tempelkomplekset i Thanjavur. Myte: Skyggen til hovedvimanaen faller ikke på bakken. Fakta: Det er ikke sant som mange forskere har påpekt.

Hvilket tempel har ingen skygge?

Brihadeeswarar Temple – Det store tempelet uten skygge i Thanjavur (Tanjore)

Hvorfor ble Brihadeeswarar-tempelet bygget?

Denne imponerende strukturen ble bygget av Raja Raja Cholan og søsteren Kundavai, begge ivrige tilhengere av Lord Shiva. Den ble konstruert av kongen på høyden av Chola-regjeringa for å betegne hans makt og styrke.

Hvilket tempel i verden produserer ikke en skygge ved middagstid?

1. Skyggen forsvinner ved middagstid: Den mest interessante delen av dette tempelet er skyggen av templet, som overraskende nok aldri faller på bakken ved middagstid. Brihadeshwar-tempelet er et av de høyeste templene i verden og er så utformet at vimanen ikke kaster en skygge ved middagstid noen del av året.

Anbefalt: