Logo no.boatexistence.com

Hvorfor kalles et trådløst nettverk ubegrenset?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor kalles et trådløst nettverk ubegrenset?
Hvorfor kalles et trådløst nettverk ubegrenset?

Video: Hvorfor kalles et trådløst nettverk ubegrenset?

Video: Hvorfor kalles et trådløst nettverk ubegrenset?
Video: ЗАПРЕЩЁННЫЕ ТОВАРЫ с ALIEXPRESS 2023 ШТРАФ и ТЮРЬМА ЛЕГКО! 2024, Kan
Anonim

Svar: I uveiledet eller ubundet overføring kilden og destinasjonen har ingen fysisk forbindelse mellom seg Data sendes via luften som ikke gjør den bundet til en kanal som er kjent som ubegrenset. Det er også kjent som trådløse medier ettersom ingen ledninger er involvert i denne kommunikasjonen.

Hva er ubegrensede overføringsmedier?

Atmosfæren, havet og verdensrommet er alle eksempler på ubegrensede medier, der elektromagnetiske signaler som stammer fra kilden stråler fritt inn i mediet og spres gjennom det. De ubegrensede mediene brukes av forskjellige radiofrekvensoverføringer for å overføre meldinger.

Hva er ubegrenset kommunikasjon?

UnBounded or UnGuided Transmission Media Uguided medium transporterer elektromagnetiske bølger uten bruk av en fysisk leder Denne typen kommunikasjon blir ofte referert til som trådløs kommunikasjon. … Jordforplantning: I dette beveger radiobølger seg gjennom den laveste delen av atmosfæren og omslutter jorden.

Kalles også ubundne medier eller trådløse medier?

Uguided Media :Det omtales også som trådløse eller ubundne overføringsmedier. Det kreves ikke noe fysisk medium for overføring av elektromagnetiske signaler.

Hva er avgrensede og ubegrensede medier?

Også kjent som guidede medier, avgrensede medier består av en ekstern leder (vanligvis kobber) pakket inn i en jakke laget av ikke-ledende materiale. Avgrensede medier er flotte for kommunikasjon i laboratoriet fordi de tilbyr høye hastigheter, er sikrere enn uavgrensede medier og er rimelige.

Anbefalt: