Hva er forskjellen mellom phd og edd?

Innholdsfortegnelse:

Hva er forskjellen mellom phd og edd?
Hva er forskjellen mellom phd og edd?

Video: Hva er forskjellen mellom phd og edd?

Video: Hva er forskjellen mellom phd og edd?
Video: Счастливая история слепой кошечки по имени Нюша 2024, September
Anonim

A Doctor of Education (EdD) er en profesjonell grad utviklet for utøvere som forfølger pedagogiske lederroller. En PhD i utdanning, derimot, er utformet for å forberede kandidater til forsknings- og undervisningsroller.

Er en PhD høyere enn en EdD?

En EdD forbereder først og fremst nyutdannede til å bli ledere og strateger i utdanningsfeltet - for eksempel som superintendenter, dekaner, provoster og embetsmenn i skoledistriktet - mens en doktorgrad er mer skreddersyddtil å forberede kandidater til instruksjons- og forskningsroller i utdanning og høyere utdanning, for eksempel som …

Kan jeg være professor med en EdD?

Svar: Yes - Å oppnå en doktorgrad i utdanning (EdD) kvalifiserer kandidater til å undervise på videregående nivå, både ved to- og fireårige høyskoler og universiteter.

Kan du få en doktorgrad etter en EdD?

"Det kan faktisk være mye overlapping mellom EdD- og PhD-grader; studieprogrammet mitt lignet mer på en PhD, selv om de på det tidspunktet bare tilbød EdD. Nå de tilbyr et valg. "

Hva er høyere enn PhD?

På mange studieretninger kan du velge mellom en doktorgrad i filosofi (PhD) og en profesjonell doktorgrad Profesjonelle doktorgrader inkluderer Doctor of Business Administration (DBA), Doctor of Education (EdD), Doctor of Nursing Practice (DNP) og Doctor of Public He alth (DrPH), som eksempler.

Anbefalt: