Hvordan bruker jeg kromater?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bruker jeg kromater?
Hvordan bruker jeg kromater?

Video: Hvordan bruker jeg kromater?

Video: Hvordan bruker jeg kromater?
Video: Hvordan bruker jeg OSR Stjernekartet? 2024, September
Anonim

Prosess. Kromatomdannelsesbelegg påføres vanligvis ved å senke delen ned i et kjemisk bad til en film med ønsket tykkelse har dannet seg, deretter fjernes delen, skylles og tørkes. Prosessen utføres vanligvis ved romtemperatur, med noen få minutters nedsenking.

Hvor brukes kromater?

Kromater og dikromater brukes i forkromning for å beskytte metaller mot korrosjon og for å forbedre malingsvedheft Kromat- og dikromats alter av tungmetaller, lantanider og jordalkalimetaller er bare svært lite løselig i vann og brukes dermed som pigmenter.

Hva gjør kromater?

Kromatkonverteringsbelegg for aluminium og andre typer metall er en kjemisk nedsenkingsprosess som brukes til å passivere og konvertere overflateegenskapene til underlagetDen treverdige kromatkonverteringsprosessen gir enestående korrosjonsmotstand og ledningsevne, uten noen målbar oppbygging.

Hva er kromateringsprosess?

Kromering er konverteringsbeleggingsprosessen for å avsette et oksidlag over en metalloverflate for å gjøre det mulig for metallet å reagere med oksidlaget. Dette danner et lag med passivert metallkromat på overflaten.

Hvordan bruker du sinkkromat?

Overflateforberedelse og påføring

  1. Rengjør overflaten som skal males ved å fjerne alle løse partikler, fett, smuss, rust osv.
  2. Rør innholdet grundig.
  3. Påfør Indigo Zinc Chromate Primer med pensel eller spray etter å ha tynnet 15-20 % med terpentin. La filmen tørke over natten før du påfører topplakken.

Anbefalt: