Logo no.boatexistence.com

Hvordan beregner jeg areal?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan beregner jeg areal?
Hvordan beregner jeg areal?

Video: Hvordan beregner jeg areal?

Video: Hvordan beregner jeg areal?
Video: Trekanter - areal 2024, Kan
Anonim

For å beregne arealet multipliseres lengden og bredden på landet, som vanligvis angis i fot, for å få arealet i kvadratfot. Deretter konverteres dette området i kvadratfot til dekar ved å bruke konverteringsfaktoren 43560.

Hvordan beregnes landareal?

Å multiplisere lengden med bredden gir deg området, eller plassen innenfor grensen til eiendommen din. Areal er bare ett mål på areal. En enkel måte å huske formelen for areal på er A (areal)=L (lengde) x B (bredde), som er den nøyaktige beregningen som ble gjort i dette trinnet.

Hvordan beregner du areal med ujevne sider?

Hvordan bruker jeg kalkulator for uregelmessige arealer?

  1. Trinn 1: Mål alle sider av området i én enhet (fot, meter, tommer eller en hvilken som helst annen).
  2. Trinn 2: Angi lengden på de horisontale sidene i Lengde 1 og Lengde 2. Og Bredden på de vertikale sidene i Bredde 1 og Bredde 2. …
  3. Trinn 3: Trykk på beregn-knappen. …
  4. Vår formel: Areal=b × h.

Hvordan beregner du areal fra perimeteropptak?

Multipiser begge målte sider av eiendommen. I eksemplet, 20 fot ganger 25 fot, som tilsvarer 500 kvadratfot. En acre tilsvarer 43 560 kvadratfot.

Hvordan kan jeg beregne gjennomsnitt?

Gjennomsnitt er lik summen av et sett med tall delt på antallet som er antallet av verdiene som legges til Si for eksempel at du vil ha gjennomsnittet på 13, 54, 88, 27 og 104. Finn summen av tallene: 13 + 54 + 88+ 27 + 104=286. Det er fem tall i datasettet vårt, så del 286 på 5 for å få 57,2.

Anbefalt: