Logo no.boatexistence.com

Hva betyr pinged slang?

Innholdsfortegnelse:

Hva betyr pinged slang?
Hva betyr pinged slang?

Video: Hva betyr pinged slang?

Video: Hva betyr pinged slang?
Video: PING Command - Troubleshooting Networks 2024, Kan
Anonim

Betydningen av ping eller ping meg: For å sende en rask, kort melding over en tekstmeldingsplattform (SMS, Instant Messenger, Chat) som brukes til å sjekke inn, hold noen i sløyfe om noe, eller spør om noe, med forventning om et raskt, kort svar fra mottakeren.

Hva betyr pinget?

Hvis du får en melding eller "ping" fra NHS COVID-19-appen, betyr det at du har vært i kontakt med noen med koronavirus Regjeringsveiledning sier at du bør bli hjemme og isolere seg selv. Menneskene du bor med trenger ikke å isolere seg selv bare fordi du ble pinget av appen.

Hva betyr pinging i britisk slang?

Et problem med å stole på slang for å identifisere narkotika er at betydningen endres over tid. Det tok noen år før pinger ble brukt i Storbritannia som slang for MDMA … Pinger var ikke på listen, men ping-on ble oppført som betyr opium og pingus som det reseptbelagte legemidlet Rohypnol (et beroligende og muskelavslappende middel).

Hva betyr pinged i uenighet?

Dette innlegget vil diskutere det vi kaller «pinger». En ping er i hovedsak en varsling - først og fremst for smarttelefoner. Når noen sender et "ping", specicular får en popup på telefonen (eller skrivebordsapplikasjon), hvis de tilhører gruppen som pinget. Alle ping på discord starter med "@"-symbolet.

Hva er pingslang for?

Pingere er tabletter med det ulovlige stoffet MDMA, ofte kjent som ecstasy. Begrepet er assosiert med australsk slang. … ekstase.

Anbefalt: