Logo no.boatexistence.com

Hvorfor er madrasser så dyre?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er madrasser så dyre?
Hvorfor er madrasser så dyre?

Video: Hvorfor er madrasser så dyre?

Video: Hvorfor er madrasser så dyre?
Video: Madrasguide: Sådan vælger du den rigtige madras | JYSK 2024, Kan
Anonim

Men hvorfor er madrasser så dyre? Madrasser er dyre når de kjøpes fra en butikk fordi forhandlere vanligvis merker madrassene sine med 50 % eller mer for å dekke kostnadene og tjene penger; mens tillegg av materialer av høy kvalitet som organisk lateks eller kjøleskum kan presse prisen ytterligere opp.

Hvor mye koster det egentlig å lage en madrass?

En undersøkelse fra Consumer Reports fant at lokale madrassbutikker solgte madrasser med påslag på opptil 900 % – noe som betyr at kundene bet alte $3 000 for en madrass som kostet ca $300 togjøre. Online madrassforhandlere har langt lavere faste kostnader, og kan selge til mye mindre marginer.

Hvorfor er madrasser så lønnsomme?

Madrasser tilbyr en av de beste fortjenestemarginene i detaljhandel … Madrassbutikker har ofte lave faste kostnader, de har ofte å gjøre med produkter direkte fra fabrikken og betaler ansatte en provisjonsbasert lønn. Dette kan forklare hvordan madrassbutikker kan støtte de tilsynelatende tomme utstillingslokalene med bare én ansatt som sitter bak et skrivebord.

Hva er fortjenestemarginen på madrass?

Madrasser tilbyr en av de beste fortjenestemarginene i detaljhandelen. Mens noen dagligvarekjeder kan tjene en fortjenestemargin på 5 prosent, har madrasser en markering i 40 til 50 prosent rekkevidde, ifølge Consumer Reports. I følge en studie kan en madrass på 3 000 USD bare koste 300 USD å produsere – en påslag på 900 prosent.

Hvor mye penger kan du tjene på å selge madrasser?

Hvor mye tjener en madrassselger i USA? Den høyeste lønnen for en madrassselger i USA er $92, 248 per år. Den laveste lønnen for en madrassselger i USA er $26 031 per år.

Anbefalt: