Hva er forskjellen mellom rops og fops?

Innholdsfortegnelse:

Hva er forskjellen mellom rops og fops?
Hva er forskjellen mellom rops og fops?

Video: Hva er forskjellen mellom rops og fops?

Video: Hva er forskjellen mellom rops og fops?
Video: Узнав это СЕКРЕТ, ты никогда не выбросишь пластиковую бутылку! ТАКОГО ЕЩЕ НИКТО НЕ ВИДЕЛ! 2024, Oktober
Anonim

Hvordan skiller en veltebeskyttelsesstruktur seg fra en FOPS? En ROPS og en FOPS har en tendens til å ha lignende designfunksjoner, som har en tendens til å villede folk til å tro at de har en ROPS. En FOPS er imidlertid en beskyttelseskonstruksjon for fallende gjenstander og er kun ment å beskytte beboeren mot gjenstander som faller fra luften.

Hva er forskjellen mellom en ROPS- og FOPS-struktur?

Hovedmålet med Roll Over Protection Structure (ROPS) og Falling Object Protective Structure (FOPS) er å gi beskyttelse til operatøren i tilfelle velteulykke og fallende gjenstander, henholdsvis.

Hva står ROPS og FOPS for?

Operator Protective Guards, med et spesifikt fokus på Roll Over Protective Structure (ROPS) og Falling Object Protective Structure (FOPS).

Hva betyr FOPS på en traktor?

A beskyttende struktur for fallende gjenstander (FOPS) er en sikkerhetsanordning som er montert på selvgående landbruk. 9. kjøretøy som gir rimelig beskyttelse for føreren i førerposisjonen mot uhell. 10. fallende gjenstander.

Hva er formålet med FOPS?

A falling-object protective structure (FOPS) er en sikkerhetsanordning montert på selvgående landbrukskjøretøy som gir rimelig beskyttelse for føreren i førerposisjonen mot utilsiktede fallende gjenstander.

Anbefalt: