Logo no.boatexistence.com

Er en perirektal abscess en nødsituasjon?

Innholdsfortegnelse:

Er en perirektal abscess en nødsituasjon?
Er en perirektal abscess en nødsituasjon?

Video: Er en perirektal abscess en nødsituasjon?

Video: Er en perirektal abscess en nødsituasjon?
Video: gum abscess drainage - Full VIDEO 2024, Kan
Anonim

Begge typer abscesser trenger umiddelbar legehjelp; Imidlertid er en perirektal abscess vanligvis den mer alvorlige infeksjonen. En forsinkelse i behandlingen kan føre til alvorlig forverring av tilstanden og unødvendige komplikasjoner.

Hvor alvorlig er en perianal abscess?

Det forårsaker ekstrem smerte, tretthet, rektal utflod og feber I noen tilfeller kan analabscesser resultere i smertefulle analfistler. Dette oppstår når abscessen ikke gror og bryter opp på overflaten av huden. Hvis en anal abscess ikke gror, kan den forårsake mye smerte og kan kreve kirurgi.

Vil du tømme perianal abscess?

Perianale abscesser kan dreneres ved sengekanten i ED mens perirektale abscesser krever kirurgisk inngrep på operasjonssalen.

Bør jeg gå til legevakten for abscess?

Selv om de vanligvis ikke er livstruende, bør du søke medisinsk hjelp hvis du oppdager en abscess på kroppen. Hvis du oppdager en klump eller uvanlig flekk på huden eller i munnen som er sår, rød eller betent og varm å ta på, bør du oppsøke legevakten for å undersøke det berørte området.

Kan perianal abscess forbli ubehandlet?

Perianale abscesser er den vanligste typen anorektale abscesser. Disse abscessene kan forårsake betydelig ubehag for pasienter. De er lokalisert ved analkanten, og hvis de ikke behandles, kan strekke seg inn i det ischioanale rommet eller det intersfinkteriske rommet siden disse områdene er kontinuerlige med det perianale rommet.

Anbefalt: